Lördag

Hej bloggen. Ligger och myser i sängen, har ganska tråkigt eftersom ingen vill hitta på något idag så whaaat tooo dooo..!? Men min älskade syster rädda kvällen och talade om att hon har vin hemma vilket lockade. Så det blir mys med dom.

Natten till idag har varit den värsta på länge. Drömt massa läskiga mardrömmar och vakna upp av att jag grät tidigt imorse? Satte på tvn för att somna om och vaknade senare upp skräckslagen av en till dröm. Vad vill alla dessa mardrömmar säga mig?

Idag har vi varit och kikat i lite affärer och sedan bara tagit det lugnt.
Igår ställde jag klockan för att möta upp mamma, vi hade en planerad fika. Min pojkvän tittade även förbi på en fika, riktigt mysigt. Sedan fortsatte jag och Fredrik med en shopping. Hitta lite smått och nödvändigt. Passade sedan mitt gudbarn. Gick superbra han är så glad hela tiden vi gick runt och fortsatte kika i affärer avslutade dagen hos mamma. Jag tror nog alla trodde att det var mitt och Fredriks barn. 

På kvällen hade jag en bokad nageltid, väldigt efterlängtat! Min ena nagel hade spruckit så det var verkligen på tiden. Direkt efter åkte vi iväg för en shopping och middag i ett shopping centrum. Kvällen avslutades med film med världens finaste ♥

Nu ska jag fixa mig. Bye.

RSS 2.0